A Menorca, PODEM!

A Menorca, PODEM!

A Menorca Podem



MAE DE LA CONCHA,
candidata a Secretaria General de PODEM A MENORCA

"Mai no he militat a cap partit polític, però he donat suport a les lluites i els moviments que m'ha tocat viure, sempre a favor d'una societat més lliure, igualitària i plural.

Menorca, que havia aconseguit preservar les seves tradicions, la seva llengua i la seva naturalesa, es veu amenaçada ara per interessos econòmics de tot tipus que, emparats en la por a la desocupació i a la crisi, poden triomfar per damunt de l'esperit conservador, en el millor sentit de la paraula, que s'havia mantengut durant tant de temps.

Podem hauria de ser aquesta força transversal que potenciï i conjugui aquesta multitud de petits moviments ciutadans que ja existeixen o que s'estan formant a l’illa, i convèncer els seus habitants que aquesta Menorca amb la qual molts somiam és possible. Jo vull ser part d'aquest canvi i per açò soc aquí"



"Quant a la proposta polític-organitzativa de la nostra candidatura, que podeu consultar en castellà i en català, hem treballat un document que dibuixa les línies bàsiques que considerem que ha d'assolir Podem a Menorca si vol tenir el suficient múscul per presentar-se amb garanties, el mes de maig, a les eleccions al Consell. Aquest és el repte que haurem d'emprendre tots junts, electes i no electes, un cop l'estructuració del partit en l'àmbit insular i autonòmic hagi clos."

"En cuanto al proyecto político-organizativo que adjuntamos, y que podéis leer en catalán o castellano, esbozamos en él las líneas básicas que consideramos que entre todos se deben alcanzar si queremos tener suficiente músculo y presentarnos con garantías, el mes de mayo, a las elecciones al Consell. Ese es el principal reto que tenemos ante si y para el que deberemos trabajar conjuntamente, electos y no electos, tras este proceso de estructuración del partido en el ámbito autonómico e insular".

0 comentarios:

Publicar un comentario